Grappling i BJJ

El Jiu Jitsu Brasiler i el Grappling són esports germans. Hereus del Jiu Jitsu Japonès i el Judo, són dues disciplines que es diferencien, bàsicament, per l’ús del quimono en el primer i la seva absència en el segon. Comparteixen l’elevat grau tècnic i l’efectivitat en l’àmbit de la defensa personal que els ha fet brillar en els grans escenaris de les MMA, on han demostrat ser absolutament imprescindibles per a qualsevol lluitador.

Sobretot, però, es tracta de dues activitats esportives amb les quals aprendràs a defensar-te i et posaràs en forma mentre et diverteixes al nostre nou estudi de Sant Feliu de Llobregat!

Atrèveteix-te a descobrir un esport fascinant!

Metodologia

Per a nosaltres, un currículum estructurat i un enfocament diferent per a cada una de les etapes de la progressió dels nostres alumnes, són factors fonamentals que acceleren l’aprenentatge, eviten lesions innecessàries i asseguren treure el màxim profit del teu entrenament. A Triangle Fight Studio ens alineem metodològicament amb les noves acadèmies dels Estats Units, que estan liderant el canvi en la manera d’ensenyar i aprendre, allunyant-se del caòtic sistema tradicional, que sovint resulta ineficient i frustrant per l’alumne.

És per això que a la nostra acadèmia de Grappling, Brazilian Jiu Jitsu i Defensa Personal de Sant Feliu de Llobregat disposem de tres programes diferents:

Principiants

Els inicis en els esports de contacte sovint poden ser aclaparadors. És per això que en aquesta etapa oferim als nostres alumnes un ensenyament tècnic i sistematitzat amb l’objectiu d’accelerar l’aprenentatge i poder començar a gaudir més ràpidament d’aquests esports. Contràriament al que s’estila tradicionalment, al nostre estudi ensenyem un sistema organitzat, uns fonaments sobradament provats, que serviran de base per al desenvolupament propi de l’estil de cada un dels nostres lluitadors. Tot això, posant una especial atenció en evitar les possibles lesions a causa de la inexperiència en la iniciació en aquests esports.

Avançats

En aquesta etapa l’alumne ja ha desenvolupat un sistema propi, un seguit de tècniques entrellaçades des de cada posició que s’adapten al seu particular biotip i actitud dins el tatami. És per això que, arribats a aquest punt, la classe passa a ser un espai on l’alumne pot seguir desenvolupant el seu estil personal sota l’atenta supervisió del professor. Ell és qui tria les tècniques a practicar des de la posició que es treballa en aquella classe, que varia setmanalment seguint un currículum dissenyat prèviament. En aquesta etapa, el combat passa a prendre un paper encara més important respecte a l’aprenentatge tècnic, ja que, un cop els fonaments estan establerts, posar a prova les tècniques apreses davant d’un oponent que es resisteix és la manera més efectiva i més divertida de millorar!

Grappling i Jiu Jitsu Femení

En la nostra experiència, moltes de les alumnes que comencen amb nosaltres, prefereixen entrenar amb una altra dona, degut, entre altres coses, a l’habitual diferència de mida i de pes. És per això que al nostre estudi de Sant Feliu de Llobregat se’ls garanteix l’opció d’entrenar únicament amb altres lluitadores sempre que ho vulguin. Tot i això, habitualment, passat un temps i un cop guanyada certa experiència, seguretat i coneixement tècnic, les alumnes avançades sovint acostumen a preferir posar a prova la seva habilitat contra oponents més grans, ja que aquest és un dels factors diferencials més important del Jiu Jitsu brasiler i el Grappling, on la tècnica sempre guanya a la força!