Nosaltres

Triangle Fight Studio neix amb l’objectiu d’obrir les portes dels esports de lluita i la defensa personal per a tothom, especialment per a aquells col·lectius que potser fins ara se n’havien sentit exclosos. Els nostres principals factors diferencials són les classes en català, un aprenentatge estructurat i un ambient relaxat on et sentiràs com a casa!

Som l’única acadèmia de Brazilian Jiu Jitsu, Grappling i Defensa Personal a Sant Feliu de Llobregat i tenim un especial interès a apropar aquestes meravelloses disciplines al col·lectiu femení, al qual pertany una gran part del nostre alumnat, ja que l’experiència ens demostra el seu gran potencial d’empoderament per a la dona!

Albert Oliver Serna

L’Albert és el nostre instructor en cap. La seva passió per les arts marcials i els esports de contacte el va dur a descobrir el Jiu Jitsu Brasiler, que el va fascinar per la seva efectivitat i tecnicitat.

Dedicat a l’estudi d’aquestes disciplines, l’Albert porta més de deu anys competint en Grappling, MMA i Brazilian Jiu Jitsu, en el qual ostenta el grau de cinturó negre.

L’Albert és un professor vocacional que gaudeix observant el progrés dels seus alumnes i que posa un especial èmfasis en un apropament acadèmic i estructurat a les seves classes.